Monopoly Etten-Leur

Home / Monopoly Etten-LeurMonopoly Etten-Leur

Albert Heijn Pollemans brengt dit unieke bordspel middels een spaaractie op de markt. Op het bord zijn bekende straten, bezienswaardigheden en de prachtige natuurgebieden die Etten-Leur rijk is, terug te vinden.

Het beeldmateriaal is schoten door fotografe Ria Mol uit Etten-Leur en dit alles is in het bekende format gegoten van spellenfabrikant Hasbro Gaming. Maar ook de Etten-Leurse sportverenigingen HCEL, DSE, Unitas, Internos en Carnavalsverenigingen de Leurse Leut en de Stijloren zijn vertegenwoordigd op het spel.

Spaaractie

Gedurende de actieperiode van 8 weken kunnen klanten van AH Pollemans sparen voor € 15,00 korting op de aanschaf van Monopoly Etten-Leur. Bij iedere € 10,00 aan boodschappen krijgt de klant een spaarzegel en bij 25 zegels heeft de klant een volle spaarkaart. De regulier verkoopprijs is € 54,99 en met spaarkaart € 39,99. Er worden slechts 2.500 exemplaren gedrukt en we verwachten hiermee een gewild lokaal spel op de Etten-Leurse markt te brengen.

Er kan gespaard worden van 29 augustus tot en met 23 oktober, maar Op = Op!

Daarnaast maak je iedere week kans op een gratis monopoly spel bij aankoop van geselecteerd artikelen uit onze winkel! Kijk in de winkel om welke producten het gaat!